Wij kijken altijd verder Omdat het om mensen gaat

Pensioeninzicht

Pensioeninzicht is van essentieel belang. Wij brengen voor u het pensioen in kaart. Dit werkt al zeer verhelderend. Vervolgens denken wij mee over de (on)mogelijkheden om het pensioen te optimaliseren.

Pensioeninzicht?

Een goed pensioeninzicht start met een analyse van de huidige pensioenregeling. Is die marktconform, sluit die aan bij uw doelstelling en wensen? Is de pensioenregeling kwalitatief en kwantitatief passend? Zijn ook alle mogelijkheden benut zoals een netto pensioenregeling?

Aanvullend pensioen?

Behoort een aanvullend pensioen (excedentregeling)  tot de mogelijkheden? Wat is een marktconforme regeling? Welke extra pensioenaanspraken kunnen hiermee worden opgebouwd? Wat zijn de kosten hiervan? Is meer pensioen fiscaal wel interessant? Al deze aspecten zetten wij voor u op een rijtje ten behoeve van een juist pensioeninzicht. Tevens ondersteunen  wij u bij het inregelen van een dergelijke regeling.

Carrièrestap

Misschien denkt u aan een carrièrestap. Wij maken inzichtelijk wat dat voor uw pensioen betekent. Wat is de kwaliteit van de pensioenregeling bij uw nieuwe werkgever? Is het verstandig of nodig om waardeoverdracht te plegen? Wat te doen als waardeoverdracht niet mogelijk is?


Nieuwsgierig of vragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op!