We kijken altijd verder Wij maken complexe zaken begrijpelijk

Nieuwsgierig of vragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Vacature Senior Pensioenconsultant

Je bent pensioenconsultant en staat open voor een volgende uitdaging waarbij je impact kan maken door het vervullen van je eigen opdrachten én het begeleiden van het team!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je zelf het tempo van je ontwikkeling en de richting van je carrière bepaalt? Starten bij Triple A Pensioen Perspectief betekent dat je terecht komt in een omgeving waar je veel vrijheid krijgt om je visie uit te bouwen en collega’s te begeleiden. We zijn een organisatie in beweging, waarbij professionele en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Als Senior Pensioenconsultant treed je op als adviserend consultant voor uiteenlopende pensioenvraagstukken bij werkgevers en ondernemingsraden; wijziging van de pensioenregeling, harmonisatie van regelingen, fusies en overnames en de selectie van een pensioenuitvoerder. Naast de werkzaamheden op bestaande opdrachten krijg je energie van het uitbouwen van bestaande en nieuwe klantrelaties. Intern ben je het aanspreekpunt voor collega’s, krijgt energie van het begeleiden en verder helpen van collega’s.

Voor het vervullen van de functie is het volgende van belang:

  • je hebt een HBO/academisch niveau;
  • je kunt de civiele, fiscale en actuariële aspecten van een vraagstuk in de juiste context plaatsen;
  • Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je collega’s en klanten
  • Je bent ondernemend, ambitieus en leergierig,
  • Je vindt het leuk om bestaande klantrelaties uit te bouwen en nieuwe relaties op te bouwen
  • je neemt initiatief, bent resultaatgericht en in staat om nieuwe business te genereren;
  • je bent vaardig in het onderhandelen en presenteren.

De vacature is zowel fulltime als parttime in te vullen. Je opereert met name vanuit onze vestiging in Amsterdam en daarnaast (deels) vanuit onze vestiging in Vorden. Je werkt voornamelijk in de Randstad, maar daarnaast ook in de rest van Nederland.

Pensioen Perspectief biedt haar cliënten specialistisch pensioenadvies op topniveau. Wij treden niet alleen op als consultant bij actuariële, civiel- en fiscaalrechtelijke pensioenvraagstukken, maar worden wij ook ingezet bij de communicatie met werknemers. Daarnaast kunnen wij met onze collega’s van Triple A – Risk Finance, waarvan Pensioen Perspectief sinds 2018 deel uitmaakt, werkgevers adviseren op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Kortom, wij willen in brede zin meerwaarde voor onze klanten realiseren waarbij wij met onze deskundigheid de complexiteit weten te vertalen naar begrijpelijke adviezen en praktische oplossingen. Voor meer informatie www.pensioenperspectief.nl.

Ben je bij uitstek geschikt als Senior Pensioenconsultant? Bel dan met Vivianne Collee (06 8 35 25 900) of stuur een e-mail naar vivianne.collee@aaa-riskfinance.nl.


Nieuwsgierig of vragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op!