Wij kijken altijd verder Bij ons bent u meer dan een dossier

Pensioenadministratie en pensioencommunicatie

Als een pensioencontract eenmaal geregeld is, zijn daarmee niet de dagelijkse pensioenzaken met betrekking tot dat contract opgelost. Dat betreft bijvoorbeeld vragen van de werkgever over de administratieve verwerking door de pensioenuitvoerder. Daarnaast doen zich ook vragen van werknemers voor. Kortom, pensioenadministratie en pensioencommunicatie vragen constant om aandacht.

Wij ontzorgen u bij de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot het pensioencontract. Dat betekent o.a. permanente update van en jaarlijkse bespreking met de werkgever, oplossen van problemen in de pensioenuitvoering, het voeren van werknemersgesprekken en een controle van personeels- en verzekeringsbestand.

Meer weten over de inhoud van deze dienst en de voorwaarden met betrekking tot pensioenadministratie en pensioencommunicatie ?  Klik op de button bovenaan de pagina.

Het komt vaak voor dat werkgevers en werknemer dezelfde wens hebben: eerder stoppen met werken. Is dat financieel haalbaar? Dat antwoord geven wij met de scan “eerder stoppen met werken”.


Nieuwsgierig of vragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op!