We kijken altijd verder Wij maken complexe zaken begrijpelijk

Nieuwsgierig of vragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Kerncijfers 2020

30 januari 2020

Jaarlijks op 1 januari wijzigen veel kerncijfers. Die zijn van invloed op pensioenregelingen, stamrechten en andere vennootschappelijke “verplichtingen”.  En ook onze tarieflijst is geactualiseerd. De belangrijkste cijfers op een rijtje…

Tarieflijst Pensioen Perspectief 2020

Onze dienstverlening aan de adviespraktijk is altijd duidelijk en helder. Dat geldt ook voor onze tarieven. Klik hier voor de tarieflijst 2020. Het PEB is uitgefaseerd, maar de voorzieningen die zijn blijven staan, zullen jaarlijks gewaardeerd moeten worden. Daarnaast valt op dat er steeds meer vragen komen over stamrechten en lijfrenten. Wat zijn de mogelijkheden. Door alle wetswijzigingen in het verleden, is er divers overgangsrecht. Financiële planning van de DGA wordt steeds belangrijker. Nu het PEB bij veel DGA’s is uitgefaseerd is een zorgvuldige financiële planning een must voor de DGA. Wij zijn u en uw cliënten daarbij graag van dienst. In de tarieflijst staat duidelijk hoe we dat doen en wat dat kost.

Pensioen Kerncijfers 2020

Het onderdeel kerncijfers op onze website is al jaren een topper. De enorme bezoekfrequentie maakt duidelijk dat we hiermee in een grote behoefte voorzien. De kerncijfers worden permanent geactualiseerd. Maar met name de update per 1 januari is natuurlijk van belang. Bijvoorbeeld als het gaat om het waarderen van pensioen- stamrecht- en andere vennootschappelijke verplichtingen.  Op onze website zijn de belangrijkste kerncijfers samengevat. Inclusief een historisch overzicht. Klik hier voor dat overzicht.