Wij kijken altijd verder Bij ons bent u geen dossier

Nieuwsgierig of vragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Pensioen nieuws werkgevers

Kabinetsbrief vernieuwing pensioenstelsel: gevolgen voor werkgevers? - februari 7, 2019

Op 1 februari jl. presenteerde Minister Koolmees een Kabinetsbrief over de vernieuwing van het pensioenstelsel. De Minister geeft aan dat hervorming nodig is. In de brief geeft hij 10 maatregelen aan die de aanzet vormen voor hervorming. (meer…)

Einde uitvoeringsovereenkomst 31-12-2019? - januari 7, 2019

Veel pensioencontracten (de zgn. uitvoeringsovereenkomst) kennen een tijdelijke contractsperiode. Voor contracten die op eind dit jaar eindigen is bijtijds actie geboden. (meer…)

Duurzame inzetbaarheid in 2019: Advanced Retirement Management (ARM) - januari 7, 2019

De AOW- en de pensioenrichtleeftijd zijn de laatste jaren fors gestegen. Maar niet alle werknemers kunnen en/of willen doorwerken tot een steeds hogere leeftijd. Regelingen als generatiepact en ouderenbeleid hebben de volle aandacht. Welke rol speelt pensioen daarbij? (meer…)

Cijfers 2019 - januari 7, 2019

Jaarlijks op 1 januari wijzigen veel cijfers. Dat geldt ook voor pensioenregelingen. De belangrijkste cijfers op een rijtje… (meer…)

Actueel in 2019: wel of niet ZW WGA eigenrisicodrager? - januari 7, 2019

Sinds augustus dit jaar is Pensioen Perspectief onderdeel van Triple A Risk Finance. Daardoor kunnen we werkgevers en HR nog beter van dienst zijn. Bijvoorbeeld met de unieke “actuariële ZW WGA analyse als het gaat om keuzes m.b.t. het eigen risicodragerschap.  (meer…)