Wij kijken altijd verder Bij ons bent u meer dan een dossier

Nieuwsgierig of vragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Pensioen nieuws voor ondernemingsraden

Inzicht in de komende pensioenontwikkelingen? Wil je weten wat die voor jouw pensioenregeling betekenen? Wat zijn de gevolgen voor het instemmingrecht en de rol van jouw OR? Tijdens een speciale workshop voor OR leden leggen wij de gevolgen hiervan uit. Lees hier meer.

 

Kabinetsbrief vernieuwing pensioenstelsel: gevolgen voor ondernemingsraden? - februari 7, 2019

Op 1 februari jl. presenteerde Minister Koolmees een Kabinetsbrief over de vernieuwing van het pensioenstelsel. De Minister geeft aan dat hervorming nodig is.

In de brief geeft hij 10 maatregelen aan die de aanzet vormen voor hervorming.

(meer…)

Cijfers 2019 - januari 7, 2019

Jaarlijks op 1 januari wijzigen veel cijfers. Dat geldt ook voor pensioenregelingen. We zetten de cijfers op een rijtje. En geven 2 tips voor de OR… (meer…)

Workshop OR & Pensioen - januari 7, 2019

Pensioen ingewikkeld? Niet in deze workshop! Al jaren dé klassieker voor OR’n. Met als resultaat: zicht op pensioen in het algemeen en op de eigen pensioenregeling in het bijzonder. En duidelijkheid over de (pensioen)rechten van jouw OR.  (meer…)

Workshop OR & Ondernemingspensioenfonds - januari 7, 2019

Ondernemingspensioenfondsen staan onder druk. Daardoor neemt het aantal drastisch af. Met deze maatwerk workshop krijgt de OR zicht op het eigen pensioenfonds. En ook grip op de rol en de rechten van de OR m.b.t. dat eigen ondernemingspensioenfonds. (meer…)

Workshop OR & Sociale Zekerheid (nieuw) - januari 7, 2019

Sociale zekerheid is in 2019 (!) een actueel thema. De OR heeft hier een advies en/of een instemmingsrecht. Kennis van zaken is dan wel belangrijk. In deze nieuwe workshop van een halve dag op locatie praten we jouw OR helemaal bij.   (meer…)