Wij kijken altijd verder Bij ons bent u geen dossier

Nieuwsgierig of vragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

pensioen nieuws voor de DGA

Triple A – Pensioen Perspectief is verhuisd! - juli 2, 2020

In deze bijzondere periode hebben wij onze nostalgische locatie (het oude koetshuis bij Kasteel Vorden) ingeruild voor een nieuw modern onderkomen.

(meer…)

Het pensioenakkoord: de stand van zaken - januari 30, 2020

In 2019 is het pensioenakkoord gesloten. Hoe staat dat akkoord er in 2020 voor? En wat kunt u er nu al mee in de praktijk?

(meer…)

ODV in de uitkeringsfase: leuker kunnen we het niet maken, wel……. - januari 30, 2020

Bevindt de ODV zich in de uitkeringsfase dan dient jaarlijks de uitkering opnieuw bepaald te worden. Door “oprenting” van de ODV, verandert de hoogte van de uitkering. Hierdoor vindt een indexatie van de uitkering plaats, die overigens ook negatief kan zijn (zie ook: Oprenting van de ODV, te hanteren rente).

(meer…)

Oprenting van de ODV, te hanteren rente - januari 30, 2020

Jaarlijks wordt de te hanteren rente voor de ODV vastgesteld. De rente is het rekenkundig gemiddelde van het U-rendement over de maanden van het voorafgaande kalenderjaar. Jaarlijks wordt de te hanteren rente vastgelegd in artikel 12.3a Uitvoeringsregeling loonbelasting 2011 (URLB).

(meer…)

Kerncijfers 2020 - januari 30, 2020

Jaarlijks op 1 januari wijzigen veel kerncijfers. Die zijn van invloed op pensioenregelingen, stamrechten en andere vennootschappelijke “verplichtingen”.  En ook onze tarieflijst is geactualiseerd. De belangrijkste cijfers op een rijtje…

(meer…)