Wij kijken altijd verder Bij ons bent u meer dan een dossier

Nieuwsgierig of vragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Pensioen nieuws voor dienstverleners

Financiële Planning voor de DGA - januari 10, 2019

Nu verdere opbouw  van het PEB niet mogelijk is, zal de DGA nog nadrukkelijker geadviseerd moeten worden bij de opbouw van diens oudedagsvoorziening en de positie bij overlijden of arbeidsongeschiktheid. Kortom, financiële planning is onze nieuwe dienst voor de DGA. (meer…)

Actueel in 2019: wel of niet ZW WGA eigenrisicodrager? - januari 10, 2019

Sinds augustus dit jaar is Pensioen Perspectief onderdeel van Triple A Risk Finance. Daardoor kunnen we u en uw cliënten nog beter van dienst zijn. Bijvoorbeeld met de unieke “actuariële ZW WGA analyse als het gaat om keuzes m.b.t. het eigen risicodragerschap.    (meer…)

Uitfasering Pensioen in eigen beheer - januari 10, 2019

Bij afkoop in 2018 gold een korting van 25%. Is eind 2018 besloten tot afkoop van het PEB (vastgelegd in notulen AvA)? Dan kunt u nog profiteren van de afkoopkorting 2018. Voor 2019 wordt de afkoopkorting verlaagd naar 19,5%. (meer…)

Kerncijfers 2019 - januari 10, 2019

Jaarlijks op 1 januari wijzigen veel kerncijfers. Die zijn van invloed op pensioenregelingen, stamrechten en andere vennootschappelijke “verplichtingen” .  En ook onze tarieflijst is geactualiseerd. De belangrijkste cijfers op een rijtje… (meer…)