Wij kijken altijd verder Bij ons bent u meer dan een dossier

Nieuwsgierig of vragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Pensioen nieuws voor dienstverleners

Triple A – Pensioen Perspectief is verhuisd! - juli 2, 2020

In deze bijzondere periode hebben wij onze nostalgische locatie (het oude koetshuis bij Kasteel Vorden) ingeruild voor een nieuw modern onderkomen.

(meer…)

Vroegpensioen en weer werken a.g.v. het coronavirus - maart 19, 2020

Door de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) is met name de werkdruk in de zorg fors toegenomen. Hierdoor worden oud zorgmedewerkers benaderd om weer te komen werken. Als deze oud-medewerkers vervroegd met pensioen zijn gegaan, kan dit gevolgen hebben voor hun pensioen. Het Centraal Aanspreekpunt Pensioenen van de Belastingdienst heeft in een Vraag&Antwoord (V&A 20-005) hiervoor een tegemoetkoming gegeven.

(meer…)

Beschikbare premieregeling: pensionado’s opgelet! - maart 18, 2020

Als gevolg van de corona crisis zijn zowel de beurskoersen als de rentes heel laag. Dat vraagt extra aandacht voor werknemers die (vanuit een beschikbare premieregeling) binnenkort met pensioen gaan (de pensionado’s) vanuit een beschikbare premieregeling. 

(meer…)

Pensioenopbouw tijdens deeltijd WW - maart 18, 2020

Afgelopen dinsdag hebben wij u hierover geïnformeerd via ons “laatste nieuws”.  Misschien hebt u dat gemist? In deze nieuwsbrief is het actuele standpunt van de belastingdienst weer even samengevat.

(meer…)

Pas op bij betalingsachterstand! - maart 18, 2020

Werkgevers met liquiditeitsproblemen kunnen tegen een betalingsachterstand m.b.t. de pensioenpremies aanlopen. Pas op: hoofdelijke aansprakelijkheid ligt op de loer…

(meer…)