We kijken altijd verder Wij maken complexe zaken begrijpelijk

Nieuwsgierig of vragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of heeft u vragen?

Toe treden tot Triple A

5 september 2018

Met trots berichten wij u dat Pensioen Perspectief onderdeel is geworden van Triple A – Risk Finance. Triple – A Risk Finance is een consultancy organisatie, gespecialiseerd in financieel risicomanagement en actuariële dienstverlening aan onder meer werkgevers en pensioenfondsen en telt ca. 100 werknemers. De overname heeft afgelopen week plaatsgevonden.

Pensioen Perspectief blijft binnen de nieuwe organisatie als zelfstandige eenheid opereren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u profiteert van deze krachtenbundeling.

Het voordeel van het samengaan met Triple A – Risk Finance is dat we onze dienstverlening aan werkgevers en HR  kunnen uitbreiden én verdiepen. Bijvoorbeeld als het gaat om:

  • Risicomanagement van financiële risico’s op het gebied van Ziektewet en WGA eigen risicodragerschap (kwantificeren, monitoren, adviseren);
  • Advisering bij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen;
  • Het monitoren en toetsen van de prestaties van uw pensioenuitvoerder;
  • IFRS – en gelijkwaardigheidswaarderingen;
  • Pensioenfondsvraagstukken zoals liquidaties, ALM studies en actuariële adviezen;
  • Tooling t.b.v. pensioenplanning: instrumenten voor HR t.b.v. gefaseerde pensionering en ouderenbeleid.

Pensioen Perspectief is gevestigd in Vorden en Amsterdam. Het kantoor Amsterdam  verhuist naar de vestiging van Triple A – Risk Finance aldaar.

Voor meer informatie klik hier voor het persbericht. Of neem contact op met Corry van Herpen of Jaap Harmsen.  Zij praten u graag bij over de voordelen voor u van deze krachtbundeling.