We kijken altijd verder Wij maken complexe zaken begrijpelijk

Presentatie ABP pensioen

ABP pensioenregeling

De ABP pensioenregeling is een uitgebreide en daardoor ook complexe pensioenregeling. Het pensioenreglement telt maar liefst 143 pagina’s. Dat is met afstand één van de “dikste” pensioenreglementen in Nederland. Dat komt door o.a. de vele keuzemogelijkheden die de ABP pensioenregeling biedt. En ook door de reeks aan overgangsbepalingen. Klik hier voor het ABP pensioenreglement of hier voor een samenvatting.

Presentatie ABP pensioen

Vaak hebben werknemers behoefte aan kennis over “pensioen” in het algemeen en over de eigen ABP pensioenregeling in het bijzonder. Een (groeps)presentatie ABP pensioen voorziet in die behoefte. Het resultaat is dat werknemers meer inzicht krijgen in de (on)mogelijkheden van hun pensioenregeling. Zoals bijvoorbeeld eerder stoppen met werken. Triple A – Pensioen Perspectief heeft een ruime ervaring in het geven van presentaties aan groepen werknemers. Deskundigheid met de ABP pensioenregeling blijkt o.a. uit het feit dat Triple A – Pensioen Perspectief bijdragen heeft geleverd aan ABP events. Voor alle duidelijkheid: wij zijn geen adviseur van ABP.

Graag verzorgen wij een presentatie ABP pensioen op locatie. De presentatie duurt ca. 2 uur. Klik hier voor meer informatie.


Nieuwsgierig of vragen?

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of heeft u vragen?